Vinterprogram 2015 för Falu Amatörbokbindare

Onsdag 2 december
ÖPPET HUS I LOKALEN

I samband med öppnandet av vår kalenderlucka i årets Östanforskalender håller bokbinderiet öppet hela dagen och bjuder på lite aktiviteter och julfika. Marie Persson och Helene Pettersson som står för årets adventsfönster demonstrerar lite julpyssel för intresserade. Öppet kl. 18-20 (OBS det står fel i programutskicket, denna tid är det som gäller!)

VÄLKOMNA!

Lördag 5 december
STUDIEBESÖK HOS MONICA LANGWE I MORA

Monica tar emot oss i sin helt nya verkstad som hon har byggt upp i Mora, där hon arbetar med bokbinderitekniker och material från hela världen. Vi blir även invigda i det kommande årets spännande kursprogram, En förhandstitt i den snart färdiga bok som än så länge är hemlig utlovas därtill. Hos Monica bjuds vi dessutom på adventskaffe.

Vi åker tillsammans från lokalen vid middagstid.

ANMÄLAN till Tomas Ljung för organiserande av samåkning, senast 30 november, tel. 023-440 17 eller 070-2773714

Lördag-söndag 20-21 Februari 2016
MARMORERINGSKURS MED KATJA WINKES!

Äntligen kommer Katja Winkes till oss i Falun och håller en avancerad tvådagars intensivkurs i traditionell pappersmarmorering. Vi får lära oss flera olika tekniker och hantering av papper, pigment och klister. På grund av de trånga lokalerna är deltagarantalet maximerat till 8 personer.

Kurskostnad 1100 kr.

BINDANDE ANMÄLAN före 1 februari till Tomas Ljung tel. 023-440 17 eller mail tomas.ljung@telia.com.

Slutet av februari 2016
ÅRSMÖTE

Inbjudan publiceras separat vid ett senare tillfälle.

V Ä L K O M N A !

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *